Wie is Joyce Godefridi?

Het was Joyce Godefridi die een (naar alle waarschijnlijkheid) tijd een relatie heeft gehad met de Formule 1-coureur Max Verstappen. De Vlaamse dame werd vaak gespot in het bijzijn van Verstappen in het Zuid-Hollandse Limburg. Hoewel de vader van Max, Jos Verstappen, de relatie tussen de twee altijd ontkende, verschenen de Formule 1-coureur en Godefridi regelmatig op Instagram. Joyce timmert hard aan de weg voor een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainment wereld. De blondine kruipt regelmatig voor de camera en verscheen in verschillende shoots als model.

Naast haar fantastische looks beschikt de blondine ook nog eens over een flinke portie brains en een goed gevoel voor ondernemen. Ze lanceerde een eigen lijn genaamd Hypnotize By Joyce,Β waar ze zwem- en strandkleding aanbiedt. Joyce verscheen onlangs op Instagram in haar eigen bikinilijn en bezorgde menig man de vervroegde zomertemperaturen.

Joyce in haar eigen bikinilijn op Instagram

De ex-vriendin van Max Verstappen lijkt het goed te doen op haar socials. De blondine beschikt over een groeiend Instagram account van ruim 24 duizend volgers. Het 25-jarige model dat ondertussen ook al een masterdiploma marketing op zak heeft, mag zichzelf al benoemen tot een echte influencer. Naast het delen van prachtige zonvakanties, stijlvolle outfits en heel veel selfies, verblijdde Joyce menig volger onlangs met iets nieuws.

Ze kroop in haar eigen bikini-collectie, poseerde voor de lens en deelde de verfijnde beelden op Instagram. De afbeeldingen van Joyce Godefridi in haar eigen beach- en swimwear leverden heel wat reacties van razend enthousiaste fans op. En laten we nou eerlijk zijn: na het promoten van haar collectie, kunnen de bikini’s toch alleen maar als een sneltrein over de toonbankΒ  vliegen?

Benieuwd naar de beelden van de ex-vriendin van Max Verstappen op Instagram? Bekijk ze hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hypnotize by Joyce (@hypnotizebyjoyce)