Europese festivals 2019

Met een ticket voor een van deze Europese festivals zit jouw vakantie zeker wel snor. Roep je vrienden bijeen en bezoek een van deze toffe festivals.

Neversea Festival – Roemenië

Dit festival wordt gehouden in Constanta, een stad aan de Roemeense kust. Neversea Festival beschikt over meerdere stages waar voornamelijk elektronische- en popmuziek gedraaid wordt. De stranden van Roemenië worden omgetoverd tot een enorm festivalterrein waar je naast de muziek ook kunt genieten van hapjes, drankjes en natuurlijk de zonsondergang over de zee. Niet te vergeten natuurlijk dat iedereen – dus ook de vrouwen – lekker zomers gekleed is en in is voor een feestje!

Neversea vindt dit jaar plaats in het weekend van 4 tot en met 7 juli. Het is kort dag, maar last minute boeken is altijd leuk toch? Je hebt dus nog even om je tickets voor Neversea 2019 te halen. Maar twijfel niet te lang, want als je ooit nog naar het oosten van Europa wilt gaan, dan is dit wellicht te uitgelezen kans om hier een leuke trip van te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Neversea Festival (@neverseafestival) op

DGTL Festival – Barcelona, Spanje

De naam DGTL Festival komt je wellicht wel bekend voor. Dit populaire festival komt namelijk ook met enige regelmaat naar Nederland. Het festival in Amsterdam is leuk, maar die in Barcelona is toch wel wat bijzonderder. Bij DGTL Barcelona speelt duurzaamheid een enorme rol. Er zijn al grote sprongen gemaakt om hun missie – het eerste zero-waste, circulaire festival te worden in 2020 – uit te breiden. Eerder kwam DGTL al met duurzame implementaties zoals vegetarische catering, het verbannen van wegwerpbekers en zelfs het recyclen van urine, een prachtig initiatief in onze ogen.

Het is een grote en bekende stad, dus als jij er nog niet geweest bent of toch weer terug wilt, neem dan zeker een bezoekje aan het DGTL Festival in Barcelona! Het evenement wordt gehouden op 23 en 24 augustus, dus nog een klein maandje om er goed over na te denken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DGTL (@dgtlfestival) op

Melt Festival – Duitsland

Melt Festival bestaat al 20 jaar en is een samenkomst van elektronische muziek, pop en hiphop. Het festival vindt plaats op het Ferropolis terrein in Gräfenhainichen, een industrieel terrein dat omringd wordt door het Gremminmeer. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen het festival in de avond, en een heerlijke chill-plek voor overdag. Visuele installaties en talloze lightshow zullen voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Mocht je nog energie over hebben, dan kan tot in de late uurtjes nog even doorgaan. Je zal in ieder geval drie dagen volle bak gaan genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melt Festival (@meltfestival) op

Het Melt Festival vindt plaats op 19 t/m 21 juli. Er zijn nog tickets voor Melt Festival beschikbaar, zowel single als weekender tickets inclusief camping. Dus misschien je opgooi tentje maar meenemen mannen?

Al met al zullen de drie bovenstaande festivals in Europa voor een onvergetelijke vakantie zorgen. Trommel iedereen bijeen en trek erop uit.