Waar je ook bent, chillen in een hangmat is altijd een goed idee. Of je nou op het strand bent, in het park of het bos, chillen in een hangmat is het toppunt van relaxen. Helaas is het opzetten van een hangmat altijd een gedoe. En de mannen van Litoutdoors dachten precies dit, daarom kwamen zij met het idee voor de ideale draagbare hangmat; ‘The Tammock’.

‘The Tammock’ de draagbare hangmat

De heren van Litoutdoors kwamen met het geniale idee om een hangmat te creëren die men overal kan uitklappen. Zij kwamen voornamelijk op dit idee doordat zij zelf vaak kampeerden in de woestijn ten zuiden van Utah. Er was niet iets dat zij makkelijk uit konden zetten en in konden gaan liggen. Dus zoals vele ideeën ontstaan: uit je eigen behoefte creëer je een product. Deze draagbare hangmat kan je dus overal mee naar toe nemen.

draagbare hangmat
Foto Instagram: litoutdoors

Omdat wij in Nederland ook nog wel een vissersland zijn, is ‘The Hammock’ ook hier uitermate geschikt voor. Hij is namelijk waterdicht, maar heeft ook opbergvakken en kan open aan twee kanten voor ultiem comfort. Tot slot omdat het overal mee naar toe moet kunnen, krijg jij er een handige draagtas bij. Omdat dit een Kickstarter project betreft, is het lastig om een exacte datum eraan vast te plakken. Wel weten wij dat een Hammock je $349 gaat kosten en de doelstelling is om vanaf september de eerste te gaan verschepen. Ook hebben ze al 1000% meer aan investering opgehaald dan zij nodig hadden. Dat ‘The Hammock’ eraan komt is dan ook een zekerheidje. Of het gaat lukken om hem deze zomer te gebruiken is nog niet zeker, maar wij zien het wel zitten!

 

Dat er regelmatig pareltjes voorbij komen op Kickstarter, dat is bij de meesten wel bekend. Zeker voor de zomer zijn er al enkele voorbijgekomen. Wat te denken van de rijdende draagbare vriezer.