ETQ SS 2018

Aan de start van 2010 hadden de oprichters een visie. Nu, 8 jaar later, hebben zij ervoor gezorgd dat ze nog steeds aan de top staan. Met de SS collectie willen ze dan ook het verleden en heden eren. Door inspiratie uit het verleden te halen, zijn ze ook dit jaar weer in staat om oude modellen een nieuw leven in te blazen.

ETQ Vermont 4

De Low 4 Vermont is een geheel eigen schoen die zijn inspiratie vindt in de aloude leren tennisschoen. Genoemd naar de bekende tennis court in Montellier, verbindt deze schoen het heden met het verleden. Met de rubberen zool, het gekleurde hielstuk en het lederen bovenwerk is deze variant op de iconisch sneaker toch net even specialer dan de witte sneakers die het straatbeeld domineren. De kleuren waarin ze te verkrijgen zijn? Amber, ijsblauw en sage (groengrijs). De prijs van deze schoen staat op €260 en is op zowel de website van ETQ als in de winkel te koop. Een klassiek model met een twist die al jouw outfits naar een hoger level tilt.

ETQ Vermont amber ETQ vermont ice ETQ vermont sage

Met de vele sneaker trends die nu aan de gang zijn, is dit nieuwe model toch weer verfrissend om te zien. Dit zijn andere klassieke sneaker modellen waarvan jij weet dat je ze over een aantal jaar nog steeds kan dragen.