Wie is Esther van der Stam?

Esther van der Stam is 23 jaar oud en een aantrekkelijke blondine met een uitstraling waar je ‘u’ tegen zegt. Op dit moment werkt Esther bij het International Women Network, waar ze veel ervaring opdoet in voor de camera staan. Eén ding wordt na het zien van haar foto’s al gauw duidelijk: de influencer is in de wieg gelegd voor het modellenvak.

Esther is afkomstig uit Antwerpen en volgt graag haar doelen. De influencer is niet alleen een mooie verschijning, maar ook nog eens doelgericht. Haar foto’s zijn een feest voor het oog en brengen haar natuurlijke schoonheid goed naar voren.  Niet zo gek ook dat veel bekende kledingmerken graag met de Belgische willen samenwerken. Zo was ze eerder te zien in verleidelijke lingerie van Lounge Underwear. En dit is nog maar het begin; Esther van der Stam blijft de modewereld veroveren met haar schoonheid en talent, en haar toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit.

Foto voor foto blaast Esther haar volgers omver

De populariteit van Esther van der Stam blijft groeien. Op het moment van schrijven telt de Belgische blondine zo’n zestienduizend volgers. Al achten wij de kans groot dat dit aantal in de nabije toekomst alleen maar gaat stijgen. Esther trakteert haar volgers regelmatig op inkijkjes in de modellenwereld, gewaagde foto’s in lingerie of bikini of beelden van mooie, zonovergoten vakantiebestemmingen. Telkens weer weet zij haar volgers te verrassen.

Kortom, Esther is een opkomende ster in de modellenwereld, en haar volgers zijn razend enthousiast om haar op haar reis te volgen. Wie weet, wordt zij straks de Belgische Romee Strijd.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de knappe Esther van der Stam: