De leukste sportverslaggeefster van Duitsland

Esther Sedlaczek is een Duitse sportverslaggeefster die in ons buurland te zien is bij de zender Sky. Esther is de dochter van de Duitse acteur Steven Martinek. De 36-jarige brunette begon als verslaggeefster en nieuwslezer bij een aantal regionale stations in Berlijn en Brandenburg in 2010. Daarvoor had ze er al een hele lijst opleidingen op zitten, waaronder modejournalistiek, mediacommunicatie en politiek en bestuur. Ze is dus een veelzijdige dame die uiteindelijk in de sportwereld is terechtgekomen.

 

Ondertussen doet ze verslag van de Bundesliga en ook andere sporten zoals golf en volleybal. Ook presenteert ze ARD Sportschau. Deze week maakte Esther Sedlaczek haar debuut bij een interlandwedstrijd toen Nederland tegen Duitsland speelde. Ze had toen nog een ongemakkelijk momentje met bondscoach Louis van Gaal, die haar een knuffel wilde geven na het interview. Daar was Sedlaczek niet van gediend.

Esther Sedlaczek op Instagram

De verslaggeefster en presentatrice is ook te vinden op sociale media. Op Instagram is ze best wel populair en dat is ook niet zo gek. Het is zeker niet vervelend om Esther op je Instagram feed voorbij te zien komen. Ze post regelmatig foto’s van zichzelf, van selfies in de studio tot foto’s op de rode loper van een awardshow. De brunette mag er zeker zijn en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze maar liefst 170k volgers heeft op Instagram.