De actrice achter Carla in Élite

Spanje heeft niet alleen Netflix series in de aanbieding, maar ook bloedmooie actrices om in die series te spelen. Denk bijvoorbeeld aan Tokio (Úrsula Corbero) uit La Casa de Papel en de dames uit Sky Rojo. Nóg zo’n serie waar we veel mooie verschijningen in voorbij zien komen is de serie Élite. In totaal zijn er vier seizoenen verschenen die samen goed zijn voor 32 afleveringen. In een aantal van die afleveringen zien we de knappe Ester Exposito voorbij komen, in de rol van Carla.

In het eerste seizoen van Élite, dat uitkwam in 2018, maakten we kennis met het personage van Ester Exposito. Carla was knap, rijk en ging letterlijk over lijken. Het zorgde ervoor dat ze door de andere personages werd gevreesd, maar erg geliefd werd onder fans van de show. In het vierde en recente seizoen zien we de actrice helaas niet meer terug als Carla. Dat betekent niet dat ze niet genoeg andere projecten heeft. Gelukkig maar.

Meer filmprojecten voor Ester Exposito

Fans van Ester Exposito kunnen haar onder andere terugzien in de films When Angels Sleep en Your Son. Dat niet alleen: ook in de Spaanstalige serie Someone Has To Die speelt ze een belangrijke rol. Op haar IMDb-pagina is daarnaast te lezen dat ze nog een nieuw project op de planning heeft staan. Ze speelt namelijk in de film Mamá o Papá, die op ‘completed’ staat en we binnenkort dus vast en zeker kunnen zien. Voor fans die haar toch het liefste in de rol van Carla zien, is er ook goed nieuws. Een aparte special, Elite Short Stories: Carla Samuel, focust namelijk volledig op het personage.

Check hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Ester Exposito:

De foto’s van haar Instagram bewijzen duidelijk dat Ester Exposito één van de mooiste verschijningen is uit Élite. In seizoen 1 was er echter ook nog een andere mooie Spaanse te zien. We hebben het natuurlijk over Maria Pedraza.