De charmes van Rafael van der Vaart

Niemand minder dan Ivo Niehe ging op bezoek bij een van de mooiste Nederlandse sportvrouwen in haar nieuwe huis in Roemenië. Daar maakt ze momenteel haar rentree. Jarenlang stond ze aan de top van de sport, tot ze een blessure kreeg en helaas het veld tijdelijk gedag moest zeggen. Inmiddels is de blondine weer terug en lijkt ze sterker dan ooit. Reden genoeg voor Ivo om haar eens op te zoeken en haar een paar vragen te stellen. Er worden tijdens hun momenten samen een aantal bijzondere dingen onthuld over het leven van Estavana Polman. Zo krijgen we eindelijk te horen hoe ze precies gevallen is voor de charmes van Rafael van der Vaart.

Estavana Polman kreeg een gedurfde openingszin te horen

“Wil je met me trouwen?” Dat was het eerste wat Rafael van der Vaart ooit tegen Estavana heeft gezegd. Rafael na het zien van de documentaire Onze Helden werd van de ene op de andere dag enorm verliefd op Estavana. Het was zelfs zo ‘erg’ dat hij aan Frits Barend het nummer van Estavana vroeg en maakte er gelijk werk van. Hij vroeg aan Estavana dus of ze met hem wilde trouwen. Misschien een vrij directe openingszin, maar het had dus wel effect, aangezien het stel nog steeds bij elkaar is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart)

Estavana moest er in het begin toch wel een beetje om lachen, maar naarmate zij en Rafael meer met elkaar praatten, kwamen ze er toch achter dat ze veel met elkaar gemeen hadden. Ze ontmoetten elkaar in Sevilla en daar raakten ze helemaal verliefd op elkaar. Inmiddels zijn ze alweer jaren samen en hebben ze samen een dochtertje: Jesslynn van der Vaart.

Estavana Polman is lekker direct

“Van SMS’en word je niet zwanger toch?!” is een van de bijzondere uitspraken die Estavana doet in de aflevering van Ivo op Zondag, Op haar eigen erf in Boekarest weet Estavana Polman erg vrij over haar leven te spreken. Ze praat met Ivo Niehe over haar gezin, de topsport en wonen in het buitenland. Maar ook komen er onderwerpen voorbij zoals haar jeugd en Rafael van der Vaart. Estavana geeft de presentator inzicht in haar voltallige leven.

Carrière Estavana lag even stil

Jarenlang stond Estavana Polman aan de top van de Nederlandse handbalwereld. Maar een meeslepende blessure zorgde ervoor dat zij de Olympische Spelen moest missen. Daarna was er een conflict met de Deense club waar ze speelde en was ze even wat minder actief in de sport. Inmiddels speelt Estavana bij Rapid București in Boekarest. Ze bereidt zich daar voor op de Olympische Spelen in 2024, waar ze weer hoopt mee te kunnen doen. Wij hopen uiteraard met haar mee.