Krups espressomachine bij de Lidl te koop

Het is een ruimtebesparende volautomaat met Arabica-display die vooral overtuigt door zijn makkelijke bediening. Ook niet onbelangrijk: het zorgt altijd voor de beste koffieresultaten dankzij de duurzame metalen zetgroep. Je geniet van een bijzonder snelle en gemakkelijke koffiebereiding met de compacte Krups Arabica koffiemachine.

Verder heeft het alles wat je mag verwachten van een koffieapparaat. Zo heeft het een melkpijpje waardoor je direct kunt opschuimen in het kopje, mocht je dat toch liever niet hebben dan is er ook nog een stoomfunctie voor het apart opschuimen van melk.

Makkelijk in gebruik

Dankzij de handige knoppen en display zet je in een mum van tijd koffiespecialiteiten van 20 ml tot 180 ml. Het hoogtepunt is de unieke metalen zetgroep, die alleen verkrijgbaar is bij Krups: metaal zorgt voor een lange levensduur en koffie die altijd warm is. Bovendien komt het koffiepoeder hier niet in aanraking met kunststof. Dankzij het gesloten zetsysteem is schoonmaken net zo eenvoudig als het zetten van koffie: met één druk op de knop zonder handmatige tussenkomst.

Deze espressomachine heeft een ook groot, makkelijk af te lezen LC-display. Is wel zo makkelijk als je ’s morgens vroeg nog even wakker moet worden en nog wat last hebt van kleine oogjes. Ondanks die makkelijk af te lezen LC-display, is het wel een compact ontwerp met ruimtebesparende afmetingen.

lidl espressomachine

Slimme volautomatische espressomachine

Er moet natuurlijk ook opgeruimd/schoongemaakt worden, hiervoor heeft het een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma en een programmeerbare automatische uitschakeling. Er is ook sprake van een perfecte dosering. De individuele instellingen voor koffiesterkte, waterhoeveelheid en temperatuur worden goed op elkaar afgestemd.

Tot slot beschikt het over een favorietenmenu. Hiermee kunnen er 2 drankjes worden bewaard in het apparaat. De hoeveelheid van alles en sterkte van de koffie wordt dan onthouden, hoef je ook niet elke keer weer die hele waslijst in te vullen.

espressomachine

Normaal gesproken, betaal je 449,99 euro voor de Krups Volautomatische espressomachine. Maar de espressomachine in de aanbieding is bij de Lidl, betaal je ‘slechts’ 299,00 euro. Dat is een korting van 150,99 euro. Daar kan je wel genoeg bonen van kopen. Bekijk de website van de Lidl voor meer informatie.