Een espresso-machine als waar meubelstuk

Voor de espresso-machine van AnZa wordt gebruik gemaakt materialen als beton, hout, corian, staal, messing en glas. Dit lijken vrij normale materialen, maar de combinatie er van is verbluffend. Wij vinden het in ieder geval uitermate stijlvol hoe deze materialen elkaar aanvullen en is een toevoeging voor elk interieur. Dit apparaat combineert liefde voor koffie met passie voor esthetica. De indutriële vormen, die zijn uitgewerkt in groffe materialen geven de AnZa het karakter en de uitstraling die elke keuken nodig heeft.

AnZa espresso-machine MAN MAN AnZa espresso-machine MAN MAN AnZa espresso-machine MAN MAN

Een eenvoudige keuze

Anza levert de espress0-machines in twee verschillende varianten. Je kunt kiezen uit naadloos Corian of industriëel beton. Voor ons is de keuze snel gemaakt, maar over smaak valt niet te twisten. Je kunt het apparaat van Anza aanpassen aan de look van je keuken en daar worden we erg blij van.

AnZa espresso-machine MAN MAN AnZa espresso-machine MAN MAN AnZa espresso-machine MAN MAN

Een espressomachine is ongetwijfeld een toevoeging voor elke keuken, maar zeker dit apparaat. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je je keuken een update geven? Neem voor nog meer inspiratie een kijkje in deze stijlvolle industriële keukens en geef je huis een mannelijke look.