Diet Bitcoin

Roberto Escobar was ook werkzaam in het beruchte Medellín kartel, maar heeft ‘zijn leven gebeterd’ na jaren in de gevangenis gezeten te hebben. Hij richtte in 2014 zijn eigen bedrijf op, genaamd Escobar Inc, en lijkt nu een vervolg te geven aan zijn carrière. Roberto heeft namelijk besloten om een eigen coin te lanceren genaamd Diet Bitcoin (DDX). Met het oprichten van zijn eigen coin wil hij een lange termijn munt ontwikkelen waarbij transacties nagenoeg direct zijn. Het moet dan ook sneller en efficiënter werken dan zijn voorganger, de originele Bitcoin.

dietbitcoin man man

Roberto wilt een eerste ICO houden waar mensen de virtuele munt met een flinke korting kunnen kopen, voor maar $2 per stuk. Daarna willen ze drie verkoopstrategieën toepassen waarbij de prijs van één munt respectievelijk $50, $100 en $1000 zal gaan kosten. Wij zijn nieuwsgierige naar de ontwikkelen van deze virtuele munt. Het is immers maar de vraag of het publiek een ex-drugsbaas vertrouwt.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de manier waarop deze wereldbekende drugsbaron zijn geld verdiende. Zie hier hoe absurd veel geld Pablo Escobar verdiende.