Het alfa-mannetje uithangen tegenover je vrienden

De persoon die het boegbeeld is van mannelijkheid in jouw vriendengroep; degene waar naar geluisterd wordt; de boy die zelfverzekerdheid uitstraalt. Otewel… het alfa-mannetje van de groep. Wij mannen hebben vaak de neiging om de beste te willen zijn. Of het nou gaat om een sport, een meisje versieren of gamen. Haantjesgedrag zit in ons bloed. Met Fortnite kan jij je bewijzen tegenover je maten. Wie is het alfa-mannetje van jouw vriendengroep?

Het ontwijken van je zeurende vriendin

Voor de mannen onder ons die in een relatie zitten, jullie weten hoe vermoeiend een zeurende vriendin kan zijn. Soms zou je net zo hard van haar weg willen rennen als voor de storm in het spel. Het liefst trek je je af en toe helemaal terug in je eigen wereldje, zonder geklaag of gemok van je partner. Fornite is dan ook het perfecte middel om even afstand te nemen van je meisje en even je gedachten op iets anders te richten. Ik zou wel de deur op slot doen zodat je vriendin je niet kan onderbreken. Het verstoppen in een struikje is in real life toch wat minder effectief…

fortnite man man

Sociale vaardigheden op peil houden

Hoewel je maar al te graag je vrienden inmaakt met deze game, is Fortnite ook een perfect middel om je sociale vaardigheden op peil te houden. De Squad Mode van dit spel zorgt voor verbroedering met anderen. Of je het nou speelt met je maten of met onbekenden, jullie dienen als team te strijden. Werk samen en strijd om de overwinning.

Doen wat er echt toe doet

Kleren wassen, schoonmaken, studeren… wat heeft dat nou allemaal voor zin? Fortnite is gewoon helemaal dé shit op dit moment. Vrijwel niks is te vergelijken met de euforie van een Fortnite-overwinning. Je hartslag gaat omhoog als jij nog maar één iemand hoeft te verslaan. Het is dan ook helemaal niet erg als deze game momenteel de prioriteit krijgt in jouw dagelijkse leven. Immers, jij kan je vrienden niet inmaken met een potje schoonmaken.