Harry Potter escaperoom

In Leuven is misschien wel het leukste uitje van het jaar te boeken, al helemaal als je Harry Potter fan bent: een escaperoom helemaal in het teken van de tovenaarsfilm. Natuurlijk leuk om met je vrienden naartoe te gaan. Want wie heeft er van je vriendengroep nou het meeste kennis van Harry Potter én wie staat de toverstaf het beste? Het voordeel is dat je daarachter kan komen bij onze zuiderburen: België. En het is ook nog eens niet ver van bijvoorbeeld Maastricht, of een grote stad als Antwerpen.

harry potter escaperoom

Voldemort verslaan

Over wat er nou precies te doen is in de escaperoom, houdt het bedrijf nog even achter. Niet gek natuurlijk, want ze willen absoluut niet dat je je kan voorbereiden op je bezoekje aan de escaperoom en daarmee sneller en makkelijker uit de kamer komt.

“Jij en je team zijn verdwaald in de Magische School en bevinden je plotseling in het kantoor van de belangrijkste tovenaar!”, luidt de beschrijving van het verhaal. “Misschien heeft de halfbloedprins daar een boek vol handige tips en trucs achtergelaten. Het is aan jou en je team om een toverdrankmeester te worden en de professor te slim af te zijn. Kun jij de les doorstaan en vliegensvlug vertrekken op je Nimbus2021?”

Escaperoom met al je vrienden

Natuurlijk is het in deze tijd wat lastiger om met ál je vrienden deze uitdaging aan te gaan, maar normaal is het hartstikke spannend tot de laatste minuut. Je kunt normaal met twee tot zeven personen mee doen en hebt in totaal 61 minuten de tijd om een toverdrankmeester te worden en de professor te slim af te zijn.  Met wie ga jij dit spannende avontuur aan? En wie van je vrienden is sterk genoeg om jullie te bevrijden?

Beeld: Escape House.