Escape Room SS Rotterdam

Het verhaal van deze Escape Room gaat over de tijd dat de SS Rotterdam werd overgenomen door Premier Cruises. Het schip dat toen de naam SS Rembrandt kreeg is het decor voor dit zenuwslopende spel. De deelnemers zullen opgesloten worden in één van de oude koelcellen en moeten vanaf daar de geheimen van de kapitein zien te ontrafelen. Het spel bestaat uit allerlei verschillende soorten raadsels en puzzels waar de deelnemers een uur de tijd voor krijgen. Via de flessenpost kun je drie keer een hint vragen als het je te moeilijk wordt. Er zijn twee koelcellen dus het is ook mogelijk om het tegen elkaar op te nemen. Vanaf 1 augustus kun je bij de escaperoom terecht. Hieronder alvast een kleine impressie van de sfeer.

escaperoom SS Rotterdam MAN MAN escaperoom SS Rotterdam MAN MAN escaperoom SS Rotterdam MAN MAN escaperoom SS Rotterdam MAN MAN

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar deze nieuwe ervaring. Heb je geen zeebenen en doe je liever iets anders met vrienden? Dit zijn vijf toffe plekken om te karten in Nederland.