Het gaat lekker met Erik ten Hag in Engeland. De trainer maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Manchester United en onlangs wist hij de grote rivaal Manchester City te verslaan. In zijn vrije tijd vertoeft de Nederlandse topcoach in zijn typisch Britse woning.

Het landhuis van Erik Ten Hag is geregeld door de club

Het leven als voetbaltrainer is zeer onzeker, want voor hetzelfde geld sta je binnen twee jaar weer op straat. Natuurlijk heeft Erik ten Hag daarom nog geen woning gekocht in Engeland, maar woont hij in een landhuis geregeld door de club. Als Ten Hag zijn goede prestaties volhoudt, dan kan hij misschien ooit gaan denken aan een woning kopen. Voorlopig lijkt de nuchtere Tukker echter meer dan tevreden met de huidige situatie.

Eriks woning heeft een waarde van ongeveer 2,5 miljoen euro en beschikt over onder meer een eigen oprit, vijf slaapkamers, vier badkamers en een totaal woonoppervlakte van 318 vierkante meter. Verder is de woning van alle gemakken voorzien, zoals een moderne keuken en een grote woonkamer. Wat wel opvalt: het interieur is een beetje ouderwets.

Bekijk hieronder wat afbeeldingen van de woning van Erik ten Hag in Engeland of kijk op de website van BekendeBuren

huis-eth-2 huis-eth-6 huis-eth-5