Ik Vertrek

Zoals je misschien wel wee,  houden de Meilandjes ervan om te verhuizen, verbouwen én verkopen. Zo deden ze in 2007 mee met het programma Ik Vertrek. Hierin kochten ze een kasteel in Frankrijk en bouwden deze om tot een bed & breakfast. Helaas hebben ze dit slechts twee jaar gerund voordat ze terug kwamen naar Nederland. Nadat ze meededen aan de speciale editie 10 jaar Ik Vertrek kregen ze een contract bij Talpa Network, die de familie volgde voor de realityserie Chateau Meiland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Van Chateau Meiland naar Chateau Bijstand

In Chateau Meiland bouwde de familie weer een kasteel in Frankrijk om tot bed & breakfast. De realityshow scoorde zo goed dat ze het ook in België gingen uitzenden. Daarnaast kregen ze in 2019 zelfs een Gouden Televizier-Ring en lieten hierbij Beste Zangers en Expeditie Robinson achter zich. In 2022 gingen de Meilandjes als experiment een maand op bijstandsniveau leven, wat uiteindelijk leidde tot Chateau Bijstand. Tijdens dit experiment zetten ze zich ook in voor het goede doel Stichting Babyspullen.

Het nieuwe pension van Martien en Erica Meiland in Noordwijk

Hoewel vorige maand al werd aangekondigd dat de Meilandjes een nieuw pension in Noordwijk zouden kopen, is het nu helemaal rond. De kans is daarom ook groot dat seizoen 8 van Chateau Meiland hierover zal gaan. Het pension van Martien en Erica Meiland heeft een woonoppervlakte van 421 vierkante meter en bevat in totaal 14 kamers. Vrijwel iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Verder ligt het dicht bij het centrum van Noordwijk, het strand en de boulevard. Pension Kristina kostte volgens Bekendeburen vermoedelijk 1,5 miljoen euro. Hoewel het verblijf zo goed als klaar voor gebruik is, is het nog niet duidelijk of Martien en Erica het gaan gebruiken als pension of bed & breakfast.

Wil jij meer informatie over het nieuwe pension in Noordwijk? Bekijk de foto’s hieronder of kijk Bekendeburen:Nieuw pension van de Meilandjes in Noordwijk

Nieuw Pension Meiland in Noordwijk