Enzo Knol heeft ongeluk op de weg

Het had dus een mooie trip naar Berlijn moeten worden voor Enzo Knol en zijn vrienden, maar de populaire vlogger moest onderweg een flinke tegenvaller incasseren. Op weg naar de spannende wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk kreeg het gezelschap te maken met autopech, wat de plannen flink in de war gooide.

Vroeg in de ochtend vertrokken Enzo en zijn drie vrienden vol goede moed richting de Duitse hoofdstad. Ze hielden een gemoedelijk tempo aan door de vele wegwerkzaamheden en alles leek op rolletjes te lopen. Totdat plotseling het noodlot toesloeg: een klapband. De auto liep daarbij ook nog eens velgschade op, wat ze verder rijden onmogelijk maakte. In een video op Instagram vertelt Knol: “We staan hier nu stil langs de weg, kunnen niet verder.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

De pechvogel laat weten dat ze al voorbij Hannover waren, maar met nog zo’n 300 kilometer te gaan naar Berlijn, begint de tijd te dringen. De wedstrijd begint immers al om 18:00 uur. “We wachten nu op de hulpdienst en hopen dat het goed komt”, aldus Knol. Zelf de band verwisselen was geen optie, omdat er geen reserveband aanwezig was. Een beetje pech dus, want zoals collega Qucee op de achtergrond lachend opmerkt: “Ik kan geen sh*t.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Of het viertal nog op tijd in Berlijn arriveert om Oranje te zien spelen: JA! Ondanks dat het viertal de uiterst teleurstellende met 3-2 verloren wedstrijd van onze oranje leeuwen bijwoonde, is één ding zeker: deze trip zullen ze niet snel vergeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)