Tuin omgetoverd in Halloween-attractie

Steven Novak – de man die zijn tuin elk jaar omtovert tot een Halloweenspektakel – is weer aanwezig dit jaar. Hij is terug en beter dan ooit. Met nog meer ‘versieringen’ en nog meer enge dingen.

Voor de omwonende van Novak is het altijd weer even schrikken als Halloween dichtbij komt. Je bent een paar dagen niet thuis en wanneer je terugkomt, is er ineens een horrorscène aan de overkant van de straat. De mensen die toevallig langskomen moeten dan ook wel vaak schrikken want op meerdere momenten staat er politie voor de deur wegens meldingen. De politie vindt het helemaal niet erg dat ze elk jaar naar dat huis moeten. Ondertussen zijn ze bekend met het huis en zijn ze stiekem ook een beetje fan van de versieringen. Zo nemen agenten vaak selfies met de tuin!

https___s3-images.ladbible.com_s3_content_55719951616dc44f26f007c6463b4524

Groot uitpakken met Halloween

Dit jaar heeft Novak het weer groter aangepakt dan vorig jaar. De tuin bestaat nu uit een aantal lichamen. Zo heeft één lichaam bijvoorbeeld een kettingzaag door het middenrif, is er een lichaam wiens hoofd vermorzeld is door een geldkluis en er is ook een hout versnipperaar aanwezig waar uiteraard geen brandhout in zit.

Steven heeft een oude deur besteld, daar een hakbijl doorheen geslagen en voor zijn eigen huisdeur gezet. Die deur staat dan open en hij heeft dus zijn eigen deur met een speciale verf, zwart geverfd. Zo lijkt het alsof het huis écht is toegetakeld.

Al met al heel sick gemaakt en het verdiend eigenlijk gewoon een prijsje. Check hier de beelden voor een betere indruk: