Een nuchtere levensstijl voor Endrick en Gabriely Miranda

De aanvaller, Endrick Felipe Moreira de Sousa, is niet alleen gedreven en bloedfanatiek tijdens de wedstrijden. Ook in zijn relatie met model Gabriely Miranda is hij vol van passie. Met als gevolg: het relatiecontract. In het contract staat bijvoorbeeld dat Endrick en zijn vriendin geen verslavingen mogen ontwikkelen. Sportbible vermoedt dat het verslavingsverbod min of meer over alcohol gaat. Endrick vertelde eerder in een interview met CazeTV dat hij geen druppel alcohol drinkt. Daarnaast houden zijn ouders in de gaten wat hij allemaal koopt. Hij kan hier en daar namelijk weleens te veel uitgeven aan kleding of games.

Tevens mogen Endrick en zijn vriendin geen extreme veranderingen in gedrag ondergaan. Maar dat is nog niet alles, er zijn zelfs bepaalde ‘verboden woorden’ in hun relatiecontract meegenomen, en ze moeten elkaar vertellen dat ze van elkaar houden wanneer de gelegenheid zich voordoet. Endrick vertelde dit tijdens een interessante Braziliaanse podcast, genaamd Pod Delas.

De rol van Endrick zijn zaakwaarnemer

De zaakwaarnemer van Endrick, Abel Ferreira, uitte eerder al zijn bezorgdheid over de jonge voetballer. Zo zei hij: “Ik hoop dat hij zich niet verliest in dingen buiten het voetbal, dat is een advies. Als je op een hoger niveau wil komen, moet je je concentreren op wat essentieel is. Dus laat hem zich concentreren.”

Endrick en Vriendin Gabriely

Endrick en Gabriely Miranda maakten hun relatie publiekelijk bekend toen ze in december samen een foto plaatsten en de speler haar in maart omhelsde voor een zoen na een wedstrijd.

Braziliaans voetbalwonder

De voetballer gaat niet alleen goed in de liefde, ook op het veld presteert hij uitmuntend. Met al 88 wedstrijden voor Palmeiras achter zijn naam, waarin hij 28 doelpunten en drie assists maakte, heeft hij al laten zien wat hij kan. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook zijn debuut gemaakt voor het Braziliaanse nationale team, waar hij in de selectie staat. Op Wembley scoorde hij zelfs het winnende goal tegen Engeland. En nu? Deze zomer gaat hij naar Madrid. De Spaanse voetbalclub betaalde € 45 miljoen voor hem.

Dus terwijl Endrick zijn zaken zowel op als naast het veld regelt, kunnen we speculeren over wat de toekomst voor deze jonge voetballer in petto heeft. Maar één ding is zeker: hij doet het wel op zijn eigen unieke, en ongewone, manier.

Benieuwd wat het salaris van een scheidsrechter is? Dit is hoeveel Danny Makkelie op het EK 2024 verdient.