Emily Ratajkowski is een van de bekendste modellen ter wereld

De meeste mensen kennen deze prachtige vrouw wel. Geen idee over wie we het hebben? Hier volgt een kleine samenvatting. De welbekende Emily Ratajkowski is geboren op 7 juni 1991 in Londen. Ze tekende op 14-jarige leeftijd een contract bij Ford Model. Echter kwam haar doorbraak pas na enkele campagnes met bekende fotograaf Tony Duran.

Ze was onder andere te zien op de cover van Treats! Magazine in 2012 en op de cover van de Turkse GQ in 2013. Ook mocht zij spelen in muziek video’s van onder andere Taio Cruz en Maroon 5. De bekendste muziekvideo was waar e in speelde was Blurred Lines van Robin Thicke. Natuurlijk moeten we ook niet vergeten dat zij in verschillende films heeft gespeeld zoals Gone Girl en Welcome Home. Kortom: deze dame zie je overal terug.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Shoot voor Inamorata

Inamorata is een merk ontworpen door Emily, dat is gelanceerd als badkledinglijn. Het bedrijf lanceerde haar eerste bikini stukken in 2017. Zoals we al zeiden werden onze ogen gezegend deze ochtend door Emily Ratajkowski. Want welke ondernemer heeft er nou modellen nodig als je er zelf prachtig uitziet? Precies. Die heb je niet nodig.

Emily poseerde zelf topless op Instagram. Op de foto’s is overduidelijk te zien dat ze in het zonnetje heeft gelegen. Zo kan je op het prachtige lijf van Emily een aantal tanlines zien, iets wat ons toch altijd blijft triggeren.

Hieronder kan je de Instagram-foto’s vinden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)