Emily Ratajkowski: model en powervrouw

De laatste nieuwtjes over Emily Ratajkowski laten wel blijken wat voor een powervrouw ze is. Ze heeft het in vel interviews over haar carrière. Ze voelt zich in Hollywood niet serieus genomen en heeft daarom besloten niet verder te gaan in de filmindustrie. Ze had van tevoren al haar hele team ontslagen. Ze had het gevoel dat zij niet het beste met haar voor hadden en dat het simpelweg gewoon vrouwen haters waren. Ze vertelde: “Ik had zoiets van: ik kan het zelf wel aan om telefoontjes aan te nemen. Ik ga deze beslissingen nemen. Niemand van jullie heeft het beste met mij voor. En jullie haten vrouwen.’’

Emily is er nu even lekker tussenuit om tot rust te komen. Momenteel is ze in Brazilië aan het genieten van de heerlijke temperaturen. Een gelukje voor heel Instagram: de knappe brunette vindt het totaal niet erg om een aantal fijne foto’s in bikini te delen met haar volgers. Zo krijgen wij het ook allemaal tropisch warm. Zie hieronder haar nieuwste foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Wil je graag meer zien bikini foto’s zien van Emily Ratajkowski? Bekijk hoe Emily volledig uit de kleren gaat voor een shoot.