Emily Ratajkowski en Jho Low

Emily Ratajkowski is opgegroeid in Encinitas, Californië. Ze is al van jongs af aan model en is niet bang om zich bloot te geven voor de camera. Toch heeft ook deze dame in benarde situaties gezeten. Ze sprak met The Sunday Times Magazine en vertelde over een sportevenement waar ze met Jho Low naartoe is geweest.

John Low is een hele beruchte Maleisische man. Hij was betrokken bij 1Malaysia Development Berhad scandal. Dit schandaal wordt beschreven als een van de grootste financiële schandalen ter wereld. Bij dit schandaal werd er zogenaamd geld opgehaald voor ontwikkelingsprojecten in Maleisië. Uiteindelijk ging het gekregen bedrag rechtstreeks in de broekzakken van particulieren, ook in die van de minister Najib Razak.

Emily Ratajkowski wist niet hoelang ze op het evenement moest blijven en ook wist ze niet waarom ze daar precies was. Ook wist ze niet aan wie ze moest vragen om te kunnen vertrekken, een hele benarde situatie dus.

Rich men and good time girls

Emily Ratajkowski heeft in veel situaties gezeten waarin ze zag dat dit soort dingen gebeurden. Meiden werden betaald met grote bedragen of hele luxe diners om langs te komen in clubs of op feestjes. Hoeveel ze kregen, wisten ze vaak niet eens en de verdere afspraken waren eigenlijk nooit duidelijk. Vaak waren ze ook amper meerderjarig. Ze kwam ook een keer in een club en toen was er een man met tien meiden om zich heen, die tientallen jaren jonger waren dan hij.

Ze heeft ook een aanvaring met Robin Thicke gehad

Emily Ratajkowski heeft een boek uitgebracht waarin ze ook vertelt over de zanger Robin Thicke, die haar streelde tijdens de opnames van de videoclip voor het lied ‘Blurred Lines’. Hij zou aan haar borsten gezeten hebben zonder haar toestemming. Hij glimlachte naar haar alsof er niks aan de hand was en zij wist zich geen houding te geven.