Wie is Emily Ratajkowski?

De welbekende Emily Ratajkowski is geboren op 7 juni 1991 in Londen. Haar vader is een schilder van Poolse afkomst en haar moeder was lerares Engels en een schrijfster. Door het beroep van haar ouders was Emily vaak op reizen verschillende stukken van Europa. Op 14-jarige leeftijd werd zij door het modellenbureau Ford Model onder contract genomen, wel bleef zij toen in school. Daarna ging zij een jaar volgen aan de kunstacademie UCLA (school of the Arts and Architecture) van de universiteit van Californië. Tot ze toch besloot om haar modellencarrière fulltime door te zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Loopbaan van het topmodel

Ze werkte samen met grote klanten zoals Nordstrom, Forever 21 en Frederick’s of Hollywood. Haar doorbraak kwam echter pas toen ze voor enkele campagnes door bekende fotograaf Tony Duran gefotografeerd werd. Ze was in 2012 te zien op de cover van Treats! Magazine en in 2013 op de cover van het Turkse GQ Magazine. Vele kennen haar ook van muziek video’s zoals Fast Car van Taio Cruz en Love Somebody van Maroon 5. Ook was zij nog topless te zien in de muziekvideo van Blurred Lines van Robin Thicke. Natuurlijk moeten we ook niet vergeten te zeggen dat zij in verschillende films heeft gespeeld zoals Gone Girl en Welcome Home.

Gewaagde move van Emily

Zoals we al zeiden was het topmodel recent gespot met een heel interessant shirt. Emily liep een show voor Tory Burch, hier liep ze met verschillende outfits. De meest opvallende was een lang shirt dat volledig doorzichtig was. Zelfde geldt voor haar beha, ook helemaal doorzichtig. Hieronder wat foto’s van de opvallende look:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)