Emily Elizabeth is het lichtpuntje van New York

Emily Elizabeth is 23 jaar oud en geboren in New York, hier leeft ze tot op heden nog steeds. In de afgelopen tijd is deze dame uitgegroeid tot één van de meest populaire influencers op social media. Het is ook niet gek dat ze binnen de kortste keren zoveel volgers heeft gekregen, want iedereen heeft vast hun vrienden over haar verteld.

Ze begon met het geven van advies over kleding op haar eigen YouTube-kanaal. Doordat ze hier veel bekijks mee had, had ze er bij het maken van een Instagram-account binnen de kortste keren veel volgers bij. Emily plaatst prachtige foto’s van haarzelf, waar wij van wegsmelten. Het verbaast ons dan ook niet als we nog een lange tijd van deze dame zullen horen. Wij zullen haar de komende tijd nog niet uit het oog verliezen, dat is zeker.

Deze dame is de nieuwe fitgirl op Instagram

Maar wat maar de prachtige Emily Elizabeth nou zo bijzonder? Ten eerste, have you seen her? Ze is natuurlijk bloed- en bloedmooi, iets waar we echt niet omheen kunnen. Maar de dame houdt van reizen en hierdoor is de regelmatig in een bikini op haar Instagram te vinden. Toen we dit zagen, vielen we bijna van onze stoel. Wat heeft deze dame een prachtig figuur.

Maar zo’n figuur komt ook Emily Elizabeth zeker niet aanwaaien, ze traint er namelijk hard voor. Gelukkig vind ze dit heel erg leuk om te doen en houdt ze ontzettend veel van fitness, dat is dan weer mooi meegenomen. We houden jullie niet langer in spanning en laten jullie de prachtige foto’s van Emily Elizabeth met alle liefde zien:

emily-elizabeth-instagram

emily-elizabeth-bikini-instagram emily-elizabeth-bikini-instagram

Er zijn zelfs dames die hun baan opgeven om als fulltime bikinimodel aan de slag te gaan. Hayley Maxfield stopte als accountant en besloot er vol voor te gaan.