Het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle op Netflix

Eindelijk is het moment aangebroken: het langverwachte, nieuwe seizoen van Too Hot To Handle is nu (deels) beschikbaar om te streamen op Netflix. Dit vijfde seizoen van de serie belooft opnieuw een boeiend kijkavontuur te worden dat ons niet teleur zal stellen. Zoals je wellicht al weet, worden in dit programma aantrekkelijke vrijgezellen samengebracht op een prachtige en zonovergoten locatie. De uitdaging voor de deelnemers is om gedurende het hele avontuur geen enkele vorm van fysiek contact aan te gaan, anders lopen ze het risico geld uit de prijzenpot te verliezen. Deze opgave is voor de deelnemers natuurlijk buitengewoon uitdagend en creëert veel spanningen en drama. Iets wat ons als kijkers ongetwijfeld op het puntje van onze stoel zal houden. Elk seizoen kent een selectie van ongelooflijk aantrekkelijke deelnemers en ook dit jaar is daar geen uitzondering op. Een van de intrigerende deelnemers waar we je graag aan willen voorstellen, is de betoverende Elys Hutchinson.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ꭼlys hutchinson (@elys_hutchinson)

Even voorstellen aan de blonde Elys Hutchinson

De prachtige 23-jarige Elys Hutchinson, afkomstig uit Lausanne (Zwitserland) heeft een opmerkelijke achtergrond op de skipiste, waar ze al begon te skiën toen ze slechts drie maanden oud was. Het is dan ook geen verrassing dat ze nu al geruime tijd als skilerares werkt in het Zwitserse skigebied.

Bovendien is Elys al tien jaar actief als model. Sinds haar jeugd heeft ze van verschillende mensen gehoord dat ze modellenwerk zou moeten doen, en ze heeft dit advies verstandig opgevolgd. Onlangs heeft ze nog model gestaan voor het gerenommeerde merk Nautica. Wat Elys zo bijzonder maakt? Wel, dat kun je het beste zelf ontdekken door naar de volgende foto’s te kijken. Haar schoonheid en uitstraling spreken voor zich.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ꭼlys hutchinson (@elys_hutchinson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ꭼlys hutchinson (@elys_hutchinson)