In 2007 Hedwiges Maduro wordt de nieuwe assistent trainer van Ajax

Het nieuws is eruit: binnenkort lijkt huidig assistent trainer Hedwiges Maduro zijn plek bij Almere City in te ruilen voor dezelfde positie bij Ajax. Dit is niet de eerste keer dat de 38-jarige voormalig profvoetballer een functie bij Ajax mag invullen. Hij heeft namelijk zowel zijn jeugdopleiding als zeventig wedstrijden bij Ajax mogen spelen tussen 2004 en 2007. Maduro heeft zowel bij Nederlandse als internationale clubs gespeeld, waaronder dus Ajax, Valencia CF, Sevilla FC en Omonia Nicosia in Cyprus. Daarnaast kennen we hem natuurlijk ook van de achttien interlands in het Nederlands voetbalelftal. In 2018 beëindigde hij echter zijn carrière als profvoetballer.

 

Elise van der Horst is de vriendin van Hedwiges Maduro

Wist je dat Hedwiges Maduro naast zijn voetbalcarrière ook nog een sterspeler aan zijn zijde heeft? Maak kennis met de prachtige vriendin van Hedwiges Maduro, Elise van der Horst. Haar volledige naam zegt je misschien niet meteen zoveel, maar ze is beter bekend als de zangeres EliZe. Als sinds 2018 heeft Elise een relatie met Hedwiges Maduro en lijken het nog hartstikke leuk te hebben met z’n tweeën.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

Waar kennen we EliZe eigenlijk van?

Als je al een tijdje mee gaat is de kans heel groot dat je Elise al vaak voorbij hebt zien komen. Ze deed namelijk van haar achtste tot haar vijftiende mee aan Kinderen Voor Kinderen. Ook na haar tijd bij Kinderen voor Kinderen heeft Elise niet stilgezeten. Zo heeft ze door de jaren heen hits gehad, denk bijvoorbeeld aan Automatic, Hot Stuff en Shoot Me Down.

Daarnaast is ze ook in verschillende programma’s op de televisie verschenen. In 2007 presenteerde ze de Kids Top 20 vanaf 2007. Een jaar later in 2008 deed ze mee met So You Think You Can Dance. Haar meest recente televisieoptreden was in het programma Secret Duets. In dit programma moeten de panelleden een duet zingen met een andere bekende Nederlander. De panelleden kunnen deze persoon niet zien en moeten de bekendheid raden. Naast dat Elise goed kan zingen, ziet ze er ook nog eens fantastisch uit. Check deze foto’s maar eens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic)