Elektrische Mini Cooper

Met dank aan BMW is de klassieke Mini Cooper uit de jaren ’60 even terug. Deze elektrische Mini Cooper is een uniek exemplaar aangezien het de enige ooit gemaakt is. Deze auto is speciaal gemaakt voor de New York International Auto Show. Het gaat hier niet om een nieuwe auto maar om een oude Mini Cooper dat een elektrische motor heeft gekregen. Daarmee wilt het management laten blijken dat ze vasthouden aan het authentieke karakter van het merk en toch meegaan met de actuele trends. Dit pareltje is helaas niet te koop en er zijn geen specificaties vrijgegeven.

Mini elektrisch MAN MAN 3

Mini geeft zelf aan dat het een auto is die bijdraagt aan het kartgevoel dat je krijgt tijdens het rijden van dit elektrisch beestje. Het enige waaraan je de duurzaamheid van de auto kan herkennen is het gele logo. Het lijkt een slimme stunt te zijn om de interesse te wekken van de wereld aangezien er een elektrische Mini wordt verwacht in 2019. Ondanks het  feit dat het geen werkelijkheid kan worden om een roadtrip te maken met deze Mini, lijkt een roadtrip met zo’n nostalgisch wagentje ons wel wat. Met een dakdrager op het dak en je vrienden gezellig in dit beestje beleef je hoe dan ook een prachtige tijd.

Mini elektrisch MAN MAN 1 Mini elektrisch MAN MAN 5 Mini elektrisch MAN MAN 6 Mini elektrisch MAN MAN 7 Mini elektrisch MAN MAN 2 Mini elektrisch MAN MAN 4 Mini elektrisch MAN MAN 9 Mini elektrisch MAN MAN 8

Klein maar fijn gaat het gezegde. Wij hopen alleen maar dat Mini gaat doorzetten met de bouw van dit exemplaar. Deze mintgroene Land Rover Defender is anders een goede oplossing in de tussentijd.