Een privéparkeerplek bij het huis in Angelslo op Funda

De eigenaar schreef het volgende hilarische stukje tekst voor het huis op Funda: ‘Als ik na een lange werkdag de straat in rijd, zie ik menig buur op zoek naar een vrije parkeerplaats voor zijn of haar auto. Gelukkig heb ik daar nooit last van! Ik rijd ‘m onder het afdak en draai de schuur in, waar zowel onze auto als de motoren ‘onder dak’ kunnen staan. Wat een luxe is dat! Zo handig, zo blij mee! #GENIETEN’

Het klinkt allemaal fantastisch, maar wie de foto’s op Funda bekijkt, ziet een toch wat minder rooskleurige werkelijkheid. Blijkbaar moet je namelijk eerst over het gras en door de modder ploeteren voordat je bij het schuurtje uitkomt. Dit lijkt toch wel een stuk minder ideaal dan de beschrijving van de parkeerplaats. Het lijkt erop dat de eigenaar probeert te verkopen dat je auto elke dag een offroad avontuur beleeft zodra je thuis komt. Lekker handig, inderdaad!

Parkeerplek huis Emmen

De gezelligheid in Emmen

Naast de creatieve parkeerbeschrijving wordt ook de buurt flink in de schijnwerpers gezet. De Arve, een straat in het hart van Angelslo, Emmen, wordt omschreven als een plek waar buren elkaar gedag zeggen en gezinnen al jaren wonen. Gezellig en gemoedelijk dus. Hoewel het hartstikke fijn is als de buurt veilig en gezellig is. Zou een wijk waar mensen elkaar kennen en groeten niet heel gek moeten zijn. Maar goed, de charmante buurt moet het huis extra aantrekkelijk maken.

Recent opgeknapt volgens de Funda-advertentie

Hoewel de advertentie van het huis op Funda vol staat met wat we best kunnen omschrijven als creativiteit, is er ook goed nieuws. De woning zelf heeft een aantal upgrades gehad. Zo zijn de kozijnen vervangen door kunststof exemplaren, is de dakbedekking vernieuwd en zijn er zonnepanelen geplaatst. Bovendien is er airco aangelegd, wat in de hete zomers zeker geen overbodige luxe is. Een van de vier slaapkamers is verbouwd tot een moderne badkamer, waardoor het huis nu drie slaapkamers telt. Netjes en straks, zoals de eigenaar zelf zegt.

Badkamer verbouwing Angelslo

Ruimte en groen

De woning ligt op een vrije, groene hoek, wat betekent dat de achtertuin lekker ruim is. Hier kun je genieten van een kop koffie in de zon, spelende kinderen, barbecueën en een potje kaarten onder de veranda. Dit klinkt allemaal zeer aantrekkelijk, zeker voor gezinnen die op zoek zijn naar wat extra buitenruimte.

Of het huis nu echt zo geweldig is als de eigenaar beweert, of dat je wat humor en realisme nodig hebt om het plaatje compleet te maken, een ding is zeker: deze advertentie trekt wel de aandacht.

Tuin huis Funda emmen

Keuken Funda