Een bezoekje brengen aan de Efteling in de zomervakantie

Lekker met vrienden of familie een dagje naar de Efteling is een hartstikke leuk idee, maar niet iedereen heeft er helaas de portemonnee voor. De tickets lopen uiteen van €38,- tot €46,- per bezoek en dat is voor velen aan de zeer prijzige kant. Je zou ook een abonnement kunnen nemen maar ook hier betaal je veel geld voor. Bovenop de prijzige entree is het voor velen ook nog een heel karwei om op bestemming aan te komen. De benzineprijzen zijn hoog en ook het openbare vervoer is niet goedkoop. Maar gelukkig voor jou en je vrienden heeft de Efteling nu zelf een alternatief bedacht.

 

De hele avond struinen door het park voor maar €25

De Efteling heeft veel verschillende tickets en er is nu nog een nieuwe bijgekomen! Met de Ticket Maan kun je voor maar €25,- een hele avond met je vrienden door het park struinen. Dit ticket is geldig vanaf 18 uur tot aan sluitingstijd. Het park is open van 10 uur tot 20 uur en in de zomerperiode zelfs tot 22 uur. Met de ticket maan kun je nu tot en met vier september vanaf 18 uur het park betreden en lekker door gaan tot 22 uur! Je bent er maar de helft van de dag dus je betaalt ook maar de helft. Hoe cool is dit? Vaak ben je toch na een aantal uur al wat uitgekeken, dus deze goedkope ticket is zeker de moeite waard. Een ander voordeel van de Efteling by night is dat de meeste gezinnen met jonge kinderen al naar huis zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Efteling (@efteling)

Welke andere tickets zijn er beschikbaar?

De Efteling bestaat dit jaar maar liefst 70 jaar en is elke dag van het jaar geopend. Toch zijn er veel verschillende tickets te koop die allemaal te maken hebben met de dag van bezoek. Je hebt bijvoorbeeld Ticket Reus van €46,- die geldig is op elke willekeurige dag. Dit geldt alleen niet voor Ticket Draak (€44,-), Ticket Elf (€41,-) en Ticket Fakir (€38,-) die allemaal op beperkte dagen beschikbaar zijn. Hier komt nu gelukkig het avondticket Ticket Maan bij voor iedereen zit er wel een passend ticket bij. De goedkope avondtickets kan je vinden in dit artikel.