Het verhaal van Road House

In de originele Road House volgden we Dalton (gespeeld door Patrick Swayze), die als uitsmijter aan de slag ging in een bar om zijn leven weer op de rails te krijgen. In deze nieuwe versie maken we kennis met Dalton na zijn pensioen als vechtsportlegende. Hij maakt de harde realiteit van dakloosheid mee en besluit een baan aan te nemen als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida.

Maar al snel ontdekt Dalton dat er duistere krachten aan het werk zijn in dit restaurant. Corruptie, geweld en geheimzinnige intriges maken van Road House niet zomaar een simpele film. Het is meer 114 minuten non-stop actie. Een spannend misdaaddrama dat je op het puntje van je stoel houdt.

Bekijk hier de trailer van Road House:

 

Op Twitter lieten veel kijkers zich uit over de trailer. Eigenlijk zijn er vooral positieve reacties te vinden. Zo valt er te lezen: “ROADHOUSE looks like it rocks” en “TRAILER IS INSANE”. En eerlijk is eerlijk: hier zijn wij het volledig mee eens!

Een sterrencast met o.a. Jake Gyllenhaal en Billy Magnussen

De casting van Road House is zorgvuldig gedaan om ervoor te zorgen dat de film een breed publiek aanspreekt. Met Billy Magnussen (bekend van zijn rollen in ‘Game Night’ en ‘The Big Short’) Jake Gyllenhaal (die al vele prijzen heeft gewonnen voor zijn werk in films als ‘Brokeback Mountain’ en ‘Nightcrawler’) en Lukas Cage (die bekend staat om zijn veelzijdige acteerwerk in films als ‘Face/Off’ en ‘Leaving Las Vegas’) kan het niet anders dan dat deze film een spektakel wordt.

road house film

Maar laten we vooral de verrassende rol van voormalig UFC-kampioen Connor McGregor niet vergeten. Als nieuwkomer in de filmwereld laat McGregor zien dat hij niet alleen op het podium kan staan voor gevechten, maar ook voor de camera kan schitteren. Zijn aanwezigheid voegt een extra dosis spanning toe aan het verhaal en maakt deze film nog interessanter.

Regie in de handen van Doug Liman

Road House wordt geregisseerd door niemand minder dan Doug Liman, die bekend staat om zijn werk aan succesvolle films zoals ‘The Bourne Identity’, ‘Mr. & Mrs. Smith’ en ‘Edge of Tomorrow’. Geen kleine namen dus. Met zijn ervaring in het regisseren van actiescènes en het creëren van meeslepende verhalen, kunnen we erop vertrouwen dat Liman ons een film zal geven die ons van begin tot eind zal boeien. Deze te gekke actie film is vanaf 21 maart te zien om Prime Video.