De carrière van Eddie Murphy

De 61-jarige Eddie Murphy is een Amerikaanse cabaretier heeft al een aardige carrière op zijn naam staan. Zo is hij vooral bekend van zijn stand-up shows Delitrious en Raw en is hij in verschillende films te zien geweest. Maar hier blijft het niet bij. Eddie heeft namelijk ook verschillende nummers uitgebracht zoals Red Lights en Tempory en is stemacteur geweest in de Disneyfilms Sherk en Mulan. Naast Eddie Murphy zijn imponerende carrière heeft hij ook een waslijst aan relaties gehad. Nu lijkt het echt raak en lijkt hij de liefde gevonden te hebben bij Paige Butcher.

Paige Butcher is de 20 jaar jongere vrouw van Eddie Murphy

Eddie Murphy heeft een interessant liefdesleven. Zo heeft de cabaretier tien kinderen met verschillende partners en is hij samen geweest met heel veel verschillende vrouwen, waaronder Whitney Houston, Nicole Murphy, Melanie Brown, Tracey Edmonds en sinds een aantal jaar ook de twintig jaar jongere Paige Butcher.

Eddie Murphy is sinds 2012 al samen met zijn verloofde Paige Butcher en hiermee heeft hij twee kinderen gekregen. Paige is geboren in het Australische Perth en begon op jonge leeftijd met modellenwerk, waardoor zij ook een aantal rollen als achtergrond model in verschillende films bemachtigde. Dat is ook precies de plek waar zij de twintig jaar oudere Eddie tegen het lijf is gelopen. De twee werden nog niet verliefd, maar er hing zeker wel een spanning in de lucht en in 2012 kwamen zij uiteindelijk toch bij elkaar. Ondanks dat Paige met haar 43 jaar een stuk jonger is dan Eddie, is zij zeker niet bij hem voor de roem. Zadat zij een relatie kregen heeft zij direct de stekker uit al haar sociale media-kanalen getrokken om hun relatie privé te houden.

Wij begrijpen natuurlijk helemaal dat Paige en Eddie liever privé zijn, maar wij hebben hieronder wel even de leukste kiekjes van de twintig jaar jongere vriendin van Eddie Murphy voor jou op een rijtje gezet, want deze bloedmooie vrouw willen we je niet laten ontgaan.