De duurste woning van Puerto Rico

De miljoenenvilla bevindt zich in Dorado Beach in Puerto Rico. Op Amerikaanse grond werd in het verleden geen huis verkocht dat nóg duurder was dan dit exemplaar. Hiermee zet de woning een nieuw record als het gaat om de vraagprijs van een huis in Amerika. Het penthouse laat zien dat de vraag naar luxe en exclusiviteit nog nooit zo groot is geweest.

Focuzz Photography Puerto Rico

De woning zit in een appartementencomplex gelegen aan één van de mooiste stranden van het eiland. Op de woonoppervlakte van maar liefst 4200 vierkante meter is de architect helemaal losgegaan wat betreft luxe. Aan een gebrek aan comfort hoeft de nieuwe eigenaar niet te twijfelen. Zo is er bijvoorbeeld sprake van vijf verschillende badkamers. Dat zal een hoop water kosten! Ook zal je niet in de problemen komen wanneer er gasten moeten overnachten. Het penthouse beschikt over vier slaapkamers waaronder één zogenaamde ‘masterbedroom’. De kamers zijn allemaal erg luxe opgezet en hebben hun ruimtelijkheid te danken aan strakke vloeren en hoge plafonds. Het toppunt van luxe vinden we (uiteraard) terug op de top van de woning. Hier is een gigantisch dakterras aangelegd met een oppervlakte van ruim 2600 vierkante meters. Op dit terras kan een duik worden genomen in het onoverdekte zwembad en biedt de amusementsruimte toegang tot verschillende luxe faciliteiten. Vanaf het dak is ook de Atlantische Oceaan te zien waardoor er aan het uitzicht helemaal niets ontbreekt.

Focuzz Photography Puerto Rico

Aantrekkelijke luxe voorzieningen

Voor alle bewoners van het luxe appartementencomplex is de toegang tot een aantal luxe voorzieningen geregeld. Deze gemeenschappelijke voorzieningen zijn onder andere: toegang tot golfbanen, sterrenrestaurants, sportscholen, tennisbanen en zelfs een wellnesscentrum. Hier moeten de bewoners een flink bedrag voor aftikken in de vorm van een VVE-vergoeding. Voor degene die een huis van bijna 50 miljoen euro kan betalen zal die vergoeding uiteraard een lachertje zijn. Bovendien is het penthouse volgens de makelaar een prima investering. Zo kan er van de woning worden genoten, maar kan het ook als belegging worden aangeschaft. Dit komt door de sterke toename van de vraag naar vastgoed in Puerto Rico.

duurste woning puerto rico villa
Focuzz Photography Puerto Rico

Recordbrekende villa

Om deze investering te kunnen realiseren of om van al deze luxe te genieten moet dus een flink zakcentje worden neergeteld. Al deze opties verpakt in één woning moet maar liefst 50 miljoen euro op gaan leveren. Mocht de woning verkocht worden kunnen we spreken van een recordbrekende vastgoedtransactie. Nou mannen, wie heeft nog genoeg spaargeld liggen?