Over de villa

Dit huis is uniek in zijn soort, en dat is aan de buiten- en binnenkant zeker wel te merken. Op de begane grond vind je namelijk een enorm ruime en luxe leefkeuken, een wijnkelder en een reusachtige leefruimte. Gaan we omhoog, dan zul je op de eerste verdieping een heuse ‘mastersuite’ met haard, kleedkamer en luxe badkamer tegenkomen. Ook zit op deze verdieping een tweede slaapsuite met eigen badkamer. Nog een trap naar boven op de tweede verdieping is ruimte voor gasten: maar liefst 6 slaapkamers zijn er terug te vinden, en twee badkamers. Ook heeft de tweede verdieping een prachtige balkon.

Villa

Villa

Bij een groot huis horen vaak dure auto’s: er is een grote oprit en plek voor 3 auto’s in de 3 garages. Ook hoort bij de villa een mooi aangelegde tuin met overdekte terrassen en luxe zwembad met poolhouse.

In totaal is het woonoppervlak 700 vierkante meter, en met de tuin erbij is de gehele aankoop 1880 vierkante meter groot. Het huis stamt uit de periode 1931 – 1944, maar is door de vorige eigenaar ┬ánog gerenoveerd volgens de advertentie op Funda.

Villa

Ligging

De ligging van dit pareltje is eigenlijk ook zo goed als perfect. De Dr. Schaepmanslaan in Eindhoven ligt namelijk in het centrum, maar biedt toch de privacy die je graag zou willen. De villa ligt ook dichtbij de Genneperparken, een prachtig park in centraal Eindhoven.

De duurste villa?

Technisch gezien is dit villaatje de duurste van Noord-Brabant, maar dat komt omdat de allerduurste villa (ook in Eindhoven) alleen ‘op aanvraag’ een prijskaartje opgespeld krijgt. Landgoed de Wielewaal, vroeger eigendom van Frits Philips staat namelijk ook te koop. Op dit landgoed zijn 5 woningen te vinden, en alleen de ‘hoofdwoning’ telt maar liefst 40 kamers. Ook krijg je er een stuk land van 142 hectare bij en natuurlijk een stukje geschiedenis. De prijs? Die durven ook wij niet te raden…

Ook in Monaco kunnen ze er wat van: check de prijs van dit appartement, de duurste van de wereld. Toch nog maar even nagenieten van die eerste villa? Hier zijn nog wat foto’s om de fantasie op hol te doen brengen.

Villa

Villa

Villa

Villa