Inkomsten rijkste DJ’s ter wereld

538 en ING deden eerder al onderzoek naar de inkomsten van de rijkste DJ’s ter wereld. Hieruit bleek dat deze ongeveer 500.000 tot 600.000 euro per week verdienen. 80% van deze inkomsten komen uit de liveshows waar zij optreden. Wij hebben de kosten voor de duurste optredens tijdens Amsterdam Dance Event voor je op een rijtje gezet.

Martin Garrix

Al 2 jaar op rij is de 22-jarige Nederlander verkozen tot beste DJ ter wereld. Aanstaande zaterdag bestaat wederom de kans voor de jonge DJ om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Martijn is tegenwoordig niet meer te boeken voor privéfeesten, maar houdt het bij grote festivals. Wel is er de mogelijkheid om hem te boeken voor bedrijfsfeesten. Prijskaartje: 200.000 euro.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op

Oliver Heldens

Vorig jaar was Oliver Heldens de hoogst gekwalificeerde house DJ in de DJ Mag top 100 op plaats #8. Samen met zijn alter ego HI-LO is de artiest enorm bekend. Net zoals Martijn is hij alleen beschikbaar voor grote festivals- en bedrijfsfeesten. Prijskaartje: 50.000 tot 60.000 euro.

Nicky Romero

Met nummer 50 wellicht niet de hoogst gekwalificeerde in de DJ Mag top 100, maar dat doet niks af aan zijn kwaliteiten. Hij heeft samenwerkingen met de grootste Dj’s en meerdere top 10 hits. Nicky is wel beschikbaar voor openbaar én privé optredens. Prijskaartje: 30.000 euro voor een uur

Sam Feldt

In 2016 kwam die binnen op de 87e plaats en vorig jaar steeg die naar plek 75 van de Dj Mag top 100. De Nederlandse Dj en producer is van alle markten thuis. Ook Sam doet optredens in het openbaar en in het privé. Prijskaartje: 20.000 euro voor een uur.

Duurste optredens tijdens Amsterdam Dance Event MAN MAN

Lucas & Steve

Dit duo brengt 2 voor de prijs van 1. Ze nemen plek 64 in van de Dj Mag top 100 en staan samen op de grootste festivals. Prijskaartje: 15.000 euro.

Kriss Kross Amsterdam

Dit DJ-trio is (nog) niet vertegenwoordigt binnen de Dj Mag top 100, maar dit doet niks af van de geweldige feestjes die ze kunnen bouwen. Prijskaartje: 15.000 euro

Mocht je dit geld niet hebben liggen, kan je altijd nog een van de feestjes waar deze artiesten optreden, bezoeken. Prijskaartje: Substantieel lager dan bovengenoemde bedragen. Check hier welke feesten je echt niet mag missen tijdens Amsterdam Dance event.