De duurste huurwoning van Amsterdam

Via de marmeren trap achter de voordeur beland je in de ontvangstruimte. Hier heb je direct een eigen kantoor zitten. Een ideale werkplek, zeker in een tijd dat we allemaal thuis moeten blijven. Via de buitentrap kun je direct naar de ruime achtertuin, waar je in de zomer lekker kunt barbecueën met vrienden of familie.

marmeren trap entree

Wanneer je een verdieping omlaag gaat, kom je in souterrain van het huis. Hier kan je ervoor kiezen om spierballen te kweken in de fitnessruimte of om lekker te gaan ontspannen in de sauna met grote dubbele doucheruimte, apart toilet en een voorkamer, waar zelfs een van je vrienden kan blijven crashen. Daarnaast is er ook een tuinkamer, via deze ruimte kun je gelijk de tuin in lopen.

Op de eerste etage kom je de woonkamer met een mooie houten parketvloer tegen. Deze plek biedt met zijn 75 vierkante meter genoeg ruimte voor jou en je hele familie. Terwijl zij hier lekker ontspannen, kun jij in de tussentijd aan de slag in de moderne open keuken. Hier kan jij in de huid kruipen van de ultieme sterrenchef.  Hier heb je als chef alles wat je maar nodig hebt, van een fornuis en een koelkast tot aan een aparte wijn-klimaatkast. Cheers!

open keuken woning amsterdam

Als hoofdbewoner van deze huurwoning, heb je de tweede etage echt helemaal voor jezelf. Hier heb je de master-bedroom die eruit ziet als een luxe hotelsuite. Hier ga je dan ook heel wat relaxte nachten meemaken. Daarnaast heb je ook een gigantische badkamer van wel 24 vierkante meter, met een ligbad, een aparte doucheruimte en een toilet.

ruime badkamer amsterdam huurwoning

De 3e etage heeft een hele lading aan verschillende ruimtes. Zo heb je hier ook drie slaapkamers, een strijkruimte, was- en droogruimte, luxe badkamer met ligbad en aparte douche, apart toilet en een vaste trap naar het dakterras.

De enorme stadsvilla vind je aan het Valeriusplein in onze hoofdstad. Check hieronder meer foto’s van de duurste huurwoning van Amsterdam op Funda:

inloopkast

woning met dakterras amsterdam huur