Gratis eredivisie kijken zonder ESPN

We schreven eerder al over hoe je gratis Formule 1 kan kijken en in dit artikel kijken we naar de manieren om gratis Eredivisie te kijken zonder ESPN. Zo wordt de zondagmiddag ineens stukken leuker.

1. Rojadirecta

Deze Spaanstalige website biedt vele voetbalwedstrijden en andere sporten aan om te kijken. Je ziet er vooral veel wedstrijden van de Premier League, Serie A en La Liga, maar ook de Eredivisie of zelfs livestreams uit Oezbekistan komen voorbij. Ideaal om je wedstrijden mee te pakken uit de Eredivisie dus.

2. Sebn

Wil je tijdens de wedstrijd chatten met anderen dan zit je goed bij Sebn. Deze website biedt voornamelijk Eredivisiewedstrijden aan, maar ook krakers uit Spanje en Engeland komen voorbij. Lekker allround en jij kan jouw favoriete wedstrijden uitkiezen.

gratis eredivisie kijken

3. He’s Goal

Een andere gratis streamingsdienst is die van He’s Goal. Ook hier worden allerlei wedstrijden aangeboden. Van de League 1 tot aan de Champions League, je vindt er allerlei livestreams van hoge kwaliteit.

4. Radio

Tot slot kan je natuurlijk ook gewoon ouderwets naar Langs de Lijn luisteren. Strikt gezien is dat natuurlijk geen livestream, maar je pakt zo toch wat meer mee van de wedstrijd dan door op apps als LiveScore of ouderwets op Teletekst te kijken.

Gratis kijken is niet zonder risico’s

Natuurlijk is het wel belangrijk om te onthouden dat deze sites niet ideaal zijn. Ze spammen redelijk veel met reclames en kunnen dan ook gevaarlijk zijn. Als je een slechte virusscanner hebt dan kan je computer geïnfecteerd raken. Ook is de kwaliteit niet altijd heel best. Je hebt last van haperend beeld en andere problemen. Wil je per se gratis voetbal kijken? Ga dan voor deze alternatieven, maar anders is het verstandiger om gewoon een abonnement bij ESPN aan te nemen. Bij sommige aanbieders zitten die zenders zelfs gratis in het pakket. Toch leuk om dan de grappige momenten mee te pikken in plaats van een commentator in een andere taal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESPN NL (@espnnl)