Het duurste appartement van Amerika

Mocht je wat geld over hebben, de loterij winnen of straks een hele goede erfenis hebben, dan zeggen we: doen! Het duurste appartement van Amerika vind je op de 96ste verdieping in Manhattan New York. Interesse? Dan moet je wel even 169 miljoen op tafel gooien.

Het appartement is natuurlijk wel van alle gemakken voorzien, dat mag ook wel voor dat geld. Het duurste appartement van Amerika zit in een van de hoogste gebouwen in New York en omstreken. Het appartement is over de gehele floor van het gebouw gebouwd. Dit betekent dat het appartement letterlijk één verdieping is, dus door de ramen aan alle zijden heb je een uitzicht over heel New York. Sick!

De woon- en eetkamer zitten aan elkaar vast en vormen een lange ruimte. De keuken is erg licht van kleur en beschikt over een groot kookeiland voor de Gordon Ramsay onder ons. Ook heeft de keuken een zogenoemde breakfast bar. Zo kun je ontbijten met het uitzicht van je dromen. De slaapkamer biedt uitzicht op Central Park en op Billionair’s Row en de bijbehorende badkamer is van marmer. Hoe kan het ook anders?

Architectural Digest kreeg een rondleiding door het adembenemende appartement van de makelaar die dit ontzettend dure appartement probeert te verkopen. De YouTube-video kan je hieronder bekijken en voor jezelf bepalen of het je geld waard is.