Dunkirk

Dunkirk gaat over een gevecht in 1940, waarbij de geallieerde troepen door de Duitse vijand worden tegengehouden op het strand van Duinkerke. Door de ijzersterke cast met onder andere Tom Hardy en Cillian Murphy, Christopher Nolan als regisseur en de bijzonder verhaallijn, belooft dit een waanzinnige film te worden.

Dunkirk in IMAX

De eerste beelden zijn al veelbelovend en we zijn erg benieuwd naar de extra dimensie die IMAX voor deze film te bieden heeft. Christopher Nolan heeft de film speciaal voor IMAX geschoten. Tijdens de productie is er gebruik gemaakt high defenition IMAX camera’s waardoor je extra beeldmateriaal ziet aan de onderkant en bovenkant van het scherm. Dit betekent waanzinnige beelden, het beste geluid en een onvergetelijke beleving. Wil jij deze unieke film ervaren vanuit je comfortabele bioscoopstoel? Dan is het zeker de moeite waard om de film in IMAX te kijken. IMAX beleef je exclusief bij Pathé. Check de site van Pathé voor alle Pathé bioscopen waar je kunt kiezen voor deze ultieme filmbeleving.  Wij zitten in ieder geval met smart op deze beleving te wachten.

Dunkirk iMax winactie

Ga samen met MAN MAN als eerste naar Dunkirk in IMAX

Omdat we je de kans willen geven Dunkirk als een van de eersten te zien, gaan we samen met jou deze unieke experience beleven. In de avond van 20 juli zullen we met een exclusief genootschap de film Dunkirk ervaren in IMAX. Een indrukwekkende film in IMAX, hapjes & drankjes en het beste gezelschap. En jij kan hier bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar redactie@man-man.nl en ons laten weten waarom jij deze film als eerste wilt zien. De beste motivaties winnen een geheel verzorgde, exclusieve avond samen met ons bij IMAX-bioscoop Pathé Arena in Amsterdam. Er worden 10 mensen geselecteerd uit de beste inzendingen, dus wees er snel bij.

Dunkirk galapremière MAN MAN

Wij kijken in ieder geval uit naar de 20 juli en wie weet zien we je daar.