Volgens de Britse krant de Daily Mirror, heeft Craig toch aangegeven nog een keer in het leven te duiken van 007. Dit is groot nieuws voor Bond fans omdat er nog geen opvolger was gevonden voor de rol. Er werd natuurlijk wel flink gespeculeerd over wie de nieuwe Bond zou worden. Zo werd de Britse acteur Tom Hiddleston genoemd, bekend van The Avengers. Barbara Brocolli, producent van de film, zou alles op alles hebben gezegd om Daniel Craig te houden. Broccoli zou heel positief zijn geweest over de Broadwayproductie Othello van de Britse acteur, waardoor er weer een deur open ging voor hem.

FILM: Skyfall (12A), Director: Sam Mendes, Starring: Daniel Craig, Berenice Marlone, Naomie Harris, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Albert Finney, HANDOUT from Sony Pictures

Wij zijn in ieder geval blij dat we in ieder geval nog één keer van Daniel Craig kunnen genieten in de nieuwe film. Waarschijnlijk beginnen ze hier volgend jaar mee. We kijken daarnaast ook uit naar die nieuwe soundtrack. Er doen zich namelijk speculaties de ronde over een nieuwe samenwerking met Adele. Ben je ook een fan van Daniel Craig? Lees dan hier wat we vinden van zijn styling in de afgelopen films.