Dua Lipa is een van de populairste zangeressen anno 2022

We kunnen ons haast niet voorstellen dat je nog nooit van de naam Dua Lipa gehoord hebt. Maar voor degenen die onder een steen hebben geleefd, introduceren wij deze dame toch even kort.

Onlangs, op 22 augustus, mocht de zangeres alweer 27 kaarsjes uitblazen tijdens haar tripje op Ibiza. De zangeres werd geboren in het Verenigd Koninkrijk en brak in 2015/2016 echt door. Met singles als New Love en Be the One leerde heel Europa haar direct kennen en stormde ze de hitlijsten in. Het debuutalbum, dat ze in het jaar 2017 uitbracht, is nog altijd het meest gestreamde album van een vrouwelijke artiest op Spotify, kreeg platina in meerdere landen en ze blijft maar doorgaan met het produceren van hits. Kortom: ben je een muziekliefhebber en ben je een beetje up-to-date met de hitlijsten, dan hoort deze dame geen onbekende van je te zijn.

Ook een hit op Instagram

Dat een zangeres zoveel fans heeft, betekent ook dat ze een zeer grote following heeft op social media. Op Instagram staat de teller nu maar liefst op 86 miljoen volgers. Hier plaatst ze de ene na de andere tropische foto, vaak in opvallende outfits met relatief weinig stof. Gisteren was het wederom raak.

Ze plaatste een foto waarop ze een zeer opvallende outfit draagt. Binnen één dag heeft de foto al meer dan twee miljoen likes binnen weten te slepen. We kunnen dus wel stellen dat de Instagram-post in de smaak valt bij haar fans. Hieronder zie je het desbetreffende bericht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)