De carrière van Dua Lipa

Dua Lipa is een 27-jarige zangeres uit London die anno 2023 tot de absolute wereldtop behoort. In 2015 maakte ze haar debuutsingle New Love en haar tweede single Be The One haalde de hitlijsten in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Bulgarije. Later in 2017 bracht de zangeres haar album Dua Lipa uit, met verschillende singles die vervolgens de hitlijsten haalden. Het album is het meest gestreamde album ooit door een vrouwelijke artiest. Dat noem je nog eens een prestatie. Haar meest succesvolle single was Don’t Start Now, die ze in 2019 uitbracht.

De zangeres steelt op Instagram de show in een bikini

De brunette heeft op Instagram 88 miljoen volgers en weet precies waar ze hen blij mee kan maken. Recent heeft Dua Lipa namelijk een foto geplaatst waarop ze te zien is in een strakke (en vrij kleine) Hello Kitty-bikini, met daaronder de caption: ‘living on island time 💚’.

Zoals verwacht stromen de likes binnen en krijgt ze veel positieve reacties. We vermoeden dat ze op vakantie is in Jamaica en daar volop aan het genieten is van het heerlijke klimaat. De zon heeft in ieder geval geholpen, want een lekker tintje heeft ze zeker. Bekijk hieronder de foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)