Droomkantoor

Het kantoorpand is in handen van Nong Studio, een bedrijf gevestigd in Shanghai. De ervaringen van de werknemers stonden centraal in het gehele ontwerp. Zo staat er een immense boekenkast waarop talloze verschillende voorwerpen staan. Van boeken en schilderijen tot authentieke lampen en maquettes. De ruimte wordt dan dus ook gevuld met de voorwerpen die allen hun eigen verhaal vertellen. Het skelet van het gebouw is intact gehouden waarbij de witte muren in contrast staan met de robuuste houten elementen. Een grote marmeren tafel vlak voor de boekenkast geeft het kantoor net dat extra stukje luxe mee. Samen met de verschillende open ruimtes zal dit zeker tot de nodige stimulatie leiden.

Droomkantoor MAN MAN 3 Droomkantoor MAN MAN 1 Droomkantoor MAN MAN 10 Droomkantoor MAN MAN 12 Droomkantoor MAN MAN 7 Droomkantoor MAN MAN 2 Droomkantoor MAN MAN 8

Ben je van plan om je kantoor opnieuw in te richten? Dan kan je hier een voorbeeld aan nemen. Een kantoor waar jij en je collega’s zich thuis voelen is het allerbelangrijkste. Wij staan al gereed met de boormachine om nog wat extra items aan de muur te hangen. Ook Nike laat zien hoe een kantoor eruit zou moeten zien.