Op de bovenste verdieping van het beroemde ‘The Edge’ gebouw in onze mooie hoofdstad is OVG Real Estate gevestigd. Studio D/Dock kreeg de schone taak om dit kantoor in te richten. De grote hordes bureau’s maakten plaats voor activiteit gerelateerde ruimtes met relax-hoeken. Door het gebruik van verschillende hoogwaardige materialen wordt er een rustgevend contrast gecreëerd. Er is een atmosfeer gecreëerd waar creativiteit gestimuleerd wordt op een relaxte manier.

man man kantoor amsterdam

Treedt het kantoor binnen en je voelt meteen de huiskamer setting compleet met open haard, open kook-eiland en een hostess die jou een gevoel van thuiskomen bezorgd. Dit is wel wat anders dan de kille wachtruimtes in menig kantoor.

man man kantoor amsterdam 10

Een compleet innovatief concept in onze eigen hoofdstad. Gezondheid, bewegen en de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning staan centraal in dit kantoor, aldus Jan Hein Tiedema, General Director OVG Nederland.

 man man kantoor amsterdam 9

Werknemers kunnen ongestoord werken op geluidloze werkplekken, of workshops en presentaties houden in de gezamenlijke ruimtes. Het kantoor is geschikt voor ieder type persoon. Een mobiele koelkast voorziet de werknemers van gezonde snacks.

man man kantoor amsterdam 4

Dit is hoe een kantoor eruit hoort te zien. Naast het feit dat het gewoon heel vet is, weten we zeker dat de motivatie, creativiteit en productiviteit in dit kantoor erg hoog ligt.

man man kantoor amsterdam 3

man man kantoor amsterdam 2