Villa Clessidra

Met het Villa Clessidra concept verandert LAAV Architects de gehele denkwijze van het hebben van een zwembad. Deze conceptuele woning heeft namelijk een indoor zwembad in plaats van een outdoor zwembad, dat de gehele eerste verdieping in beslag neemt. Dat is best wel awesome, toch?

De villa bestaat uit drie woonlagen en middels een trap kun je vanaf de begaande grond naar eerste verdieping (sta je meteen aan de rand van het zwembad) en verder. Deze minimalistische villa heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en lijkt zo uit een film te komen. Ondanks dat het enkel een concept is, zouden jij en ik geen moment twijfelen om een villa als deze te laten bouwen.

Mocht je op je bankrekening een paar miljoen hebben staan, dan kan de Villa Clessidra jouw droomhuis worden.

Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN Villa Clessidra-minimalisme-concept huis-MAN MAN