Jouw droomhuis van Attic Conversion

Het duo Ilya Eroshevich en Eugene Shilov, samen werkzaam als Attic Conversion, vindt dat een gezinswoning niet per se in een standaard formaat gebouwd hoeft te worden. En dat heeft het duo met deze droomwoning bewezen. De woning bevat alle elementen waar een moderne-doch-stijlvolle woning aan moet voldoen. Van dakramen tot multi-levels tot architectonische hoogstanden. Daarnaast heeft Attic conversion het huis dusdanig ingericht dat het, ondanks de grootte ervan, warmte en comfort uitstraalt.

attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN

De woning heeft een oppervlakte van 106m² (genoeg leefruimte), twee slaapkamers en een badkamer. Het project was voor het duo een enorme uitdaging, maar een beetje uitdaging kan geen kwaad. Het resultaat? Een strakke, moderne woning waar je trots op mag zijn.

attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN-floors-white-walls-attic-house attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN monochrome-feature-wall-printed-wooden-bedroom attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN attic-conversion-droomhuis-droom-woning-MAN MAN

Dit is hoe een droomhuis eruit hoort te zien. Vind je dit tof? Check dan ook de sickste woningen van 2016.