Foodtruck

Samen met je partner langs verschillende steden rijden, je truck parkeren en de heerlijkste burgers serveren. Een en al gezelligheid en passie dat je kunt delen met de persoon waar je het meest om geeft. Het enige dat je hoeft te doen om dit te realiseren is een oude truck of caravan kopen, deze pimpen en leren koken.

droomcarrière-partner-foodtruck-manman

Yogabar

Anderen helpen om compleet tot rust te komen. Bij deze carrière hoef je niet 24/7 samen te zijn als jullie het hier een beetje benauwd van krijgen. Je kan er voor kiezen om beide verschillende taken te doen. Houd je vriendin van yoga, maar is dit niet echt wat voor jou? Combineer de yoga met een relaxte lounge, waar jij heerlijke cocktails en gezonde smoothies maakt, waar mensen na afloop heerlijk tot rust kunnen komen. Samen een yogabar beginnen zorgt ervoor dat jullie compleet zen en helemaal ontspannen weer thuis komen, waardoor jullie alle tijd voor elkaar hebben en optimaal kunnen relaxen.

Koffietentje

De koffietentjes zijn het helemaal tegenwoordig. De kunst is om de beleving uniek te maken. Om dit samen met je partner voor elkaar te krijgen zal een hele ervaring zijn. Iets dat echt van jullie samen is, dat jullie samen hebben opgezet en waar jullie je ziel in hebben gestoken. Geef mensen een plek waar ze tot rust kunnen komen, oude bekenden kunnen ontmoeten of aan hún droomcarrière kunnen werken. Houden jullie van gezelligheid, mensen om je heen, maar kunnen jullie ook hard werken? Dan is een koffietentje samen met je partner de beste optie voor jullie droomcarrière.

droomcarrière-koffietentje-manman

Kledingmerk

Hebben jullie beiden een goed gevoel voor mode, maar met een eigen stijl en denken jullie dat je het verschil kunt maken? Doe eens gek en zet een eigen kledinglijn op. Begin met het bedenken van een concept, een basisidee. Maak wat schetsen en laat het aan je omgeving zien, of aan de personen die binnen jouw doelgroep zullen gaan vallen. Krijg je positieve reacties? Ga er dan gewoon voor. Hoe tof is het om samen met je partner iets tastbaars te kunnen creëren dat iedereen kan aanschaffen en dat je terugziet in de winkels?

Travel koppel

Dit is toch wel de ultieme droombaan. Reizend geld verdienen. De meest bijzondere plekken van de wereld ontdekken, hier foto’s van maken en deze op Instagram plaatsen. Eigenlijk niet heel anders dan je normaal zou doen als je op vakantie gaat. Maar met de enorm groeiende Social Media kun je hier dus ook echt geld mee verdienen en goed van rondkomen. Samen wakker worden in een hutje op de Malediven om vervolgens door te reizen naar het altijd mooie India. Je reizen verdien je bij elkaar door te reizen, ideaal.

Misschien heb je een goede baan en vind je een carrièreswitch iets te veel risico, kunnen we ons wat bij voorstellen. Je kan daarom ook beginnen met het zoeken van een gezamenlijke hobby die je vrije tijd zinvoller maakt. Wanneer dit heel goed bevalt, kunnen jullie er nog altijd voor kiezen om die carrièreswitch te maken.