Pokertafel in het zwembad

Vroeger daagde jij al je vrienden uit voor een watergevecht, maar een potje poker is natuurlijk een veel mooiere uitdaging. Daarom is er nu een pokertafel gemaakt van foam. Deze drijvende pokertafel kan je zowel in je zwembad als in je mancave gooien. Roep vijf van je beste vrienden er maar bij, want de tafel is geschikt voor in totaal zes spelers.

Natuurlijk zijn de speelkaarten waterproof, dus mocht de avond toch nog eindigen in een watergevecht, dan hoef jij je geen zorgen maken over beschadigde kaarten.

pokertafel

Een drijvende pokertafel

De tafel is gemaakt van een stevig materiaal en hoeft niet te worden opgeblazen. Daarnaast is de pokertafel ook goed beschermd tegen fel zonlicht. Dat is natuurlijk geen overbodige luxe met de hete temperaturen op je dak. De makers van deze tafel begrepen ook dat je voor een goede pokeravond niet alleen pokerchips, maar ook wat gezouten chips nodig hebt. Daarnaast wil je natuurlijk een ijskoud biertje of een andere versnapering. Dit is allemaal geen probleem, ook al lig je in het water. Er zijn vakjes voor je pokertafel waar jij je snacks en bier in kan stoppen. Kortom, dat wordt een echte topavond met je maten.

pokertafel zwembad

Wij kunnen niet wachten op de zomer en van dit soort nieuws worden we alleen maar meer enthousiast, check ook de gemotoriseerden banden waarmee je zo door het water heen scheurt, of check deze gruwelijke jetski voor kinderen.