Drake maakt van een resort, een villa

Drake’s nieuwste aanwinst, The Inn at Dos Brisas, is een voormalig resort van 313 hectare in Chappel Hill, Texas. Slechts 45 minuten verwijderd van Houston, biedt dit landgoed een hoop rust. Het resort werd gebouwd in 2002 en heeft een Spaanse uitstraling. In juli 2022 moesten ze de deuren sluiten door financiële gevolgen na de pandemoe, maar in oktober 2023 kocht Drake het voor ongeveer € 13 miljoen en noemt het nu een villa. Dit was een stuk onder de vraagprijs, die eigenlijk rond de € 16 miljoen lag.

 

De nieuwe villa van Drake in Texas

Dit uitgestrekte landgoed van 14.000 vierkante meter heeft vier luxe cottages die perfect zijn voor familie en vrienden. Daarnaast heeft Drake een heerlijke plek met een zwembad, bar, keuken, elegante eetzaal en een klimaatgecontroleerde wijnkamer. Hij zal dus sowieso kunnen genieten van alle mogelijkheden die daar te vinden zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er vijf prachtige haciënda’s, elk met privézwembaden en vloer-tot-plafond ramen die een mooi uitzicht bieden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luxury Listings (@luxury_listings)

Als Drake zich geroepen voelt om zijn innerlijke cowboy naar boven te halen, kan hij dat hier werkelijkheid laten worden op de paardenfaciliteit en -track die bij het stuk land horen. Daarnaast zou hij het stuk land kunnen uitbreiden met vee, waardoor het niet alleen een villa blijft, maar ook een boerderij.

Al met al is deze aankoop een eitje voor Drake, met een ongekend hoog vermogen van zo’n 250 miljoen dollar (volgens Celebrity Net Worth). Om een goed beeld te schetsen van zijn rijkdom: vorig jaar zette Drake zijn villa te koop voor maar liefst 120 miljoen euro.