Drake’s bekendheid

De Canadese rapper – die bekend staat van zijn hits Gods Plan, One Dance, Hotline Bling – heeft een geschat vermogen van honderden miljoenen. Het gerucht gaat rond dat het inmiddels al een miljard is. Met verschillende sponsordeals kan Drake zijn pensioen al redelijk gaan invullen. Wanneer hij deze villa daadwerkelijk weet te verkopen, dan kan hij een lekker bedrag in zijn zak steken. Maar wat krijgt de koper voor zijn geld?

Het (oude) huis van Drake

Het pand is een werkelijk ‘supersterren huis’ aangezien de vorige eigenaren ook geen onbekende mensen zijn. Drake kocht zijn woning van Britse bekendheid Robbie Williams. Williams woonde pas sinds 2015 in de villa. Een paar jaar later werd het gebouw verkocht aan Drake voor een prima 75 miljoen dollar. De Canadese superster gaat dus hoogstwaarschijnlijk een aardig winstbedrag pakken bij de verkoop van de villa.

villa drake sportschool

De woning beschikt over tien slaapkamers, 22 badkamers, verschillende woon- en eetkamers, een fitnessruimte en ook nog een bibliotheek, allen verdeeld over drie woonlagen. En o ja, alle slaapkamers bevatten een bed met een geschatte waarde van 400.000 euro, De villa is alleen toegankelijk via een lange privé-oprijlaan. Wwanneer je eenmaal binnen bent, word je begroet door een 360 graden view over de stad, het strand en de canyon van Los Angeles. Zie hieronder foto’s van de villa:

beverly hills woning kopen miljoenen

Drake villa te koop

Drake kocht eerder al een horloge ter waar de van 2,2 miljoen dollar. Een welbekende Richard Mille. Van de zogeheten RM 56-02 waren er maar 10 exemplaren gemaakt.