Donyell Malen scoort weer, maar dit keer buiten het veld:

Je kent Donyell Malen vast wel van zijn waanzinnige spel bij Borussia Dortmund en het feit dat topclubs zoals Liverpool hun oog op hem hebben laten vallen. Maar wist je dat deze voetbalster ook buiten het veld zijn skills laat zien? Onlangs heeft hij namelijk een waanzinnig appartement in Amsterdam weten te bemachtigen voor bijna 5 miljoen euro, met een vette korting van maar liefst 350.000 euro. Ka-ching!

 

Een luxe appartement in hartje Amsterdam

Het appartement, gelegen op de 18e verdieping, biedt een adembenemend uitzicht op de majestueuze Amstel en het bruisende centrum van Amsterdam. Met een royale woonoppervlakte van maar liefst 410 vierkante meter en negen kamers, waarvan zes slaapkamers en drie badkamers, straalt het één en al luxe uit. De keuken is voorzien van state-of-the-art inbouwapparatuur en een sfeervol kookeiland, terwijl de woonkamer omringd is door glas voor een werkelijk fenomenaal uitzicht.

Donyell Malen

Veiligheid staat hoog in het vaandel, dat blijkt wel uit de domotica en zonnepanelen die het appartement rijk is. En toegang tot deze luxewoning? Alleen mogelijk met een high-tech chip, natuurlijk! Als kers op de taart heeft Malen ook nog eens twee parkeerplaatsen weten te bemachtigen, elk voor een slordige 100.000 euro.

Donyell Malen

Dit appartement is slechts één van de vele panden die de voetballer bezit, waarmee hij zijn droom van luxe en comfort verder verwezenlijkt. Maar hé, als je zo goed bent in wat je doet, mag je jezelf best wel eens in de watten leggen, toch? Dus petje af voor Donyell Malen, zowel op als buiten het veld blijft hij scoren.